KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Büyüktatlı Şehit Ali Bektaş Bayır İlkokulu

Büyüktatlı Şehit Ali Bektaş Bayır İlkokulu

BÜYÜKTATLI KÖYÜ AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Velilerimiz bilsin ki Büyüktatlı İlkokulu´na gelen öğrencilere her türlü fırsat verilmiştir. Bu okulda, onların eğitim ve öğretimle ilgili her türlü beklentilerine cevap verilmektedir. Öğrencilerin ruhsal, ahlaki, sosyal ve kültürel gelişimini sağlamak okulumuzun en yetkin olduğu alanlardan biridir.
Misyon
Çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir ve bu amaçlarımıza temel oluşturmaktadır. İyi bir eğitim, öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar farklılığı da gerektirir. Her öğrencimiz birbirinden farklıdır. Biz bu farklılıkların bilincindeyiz ve bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz.
Ulaşım
ULAŞIM BELEDİYE SERVİSLERİYLE YAPILMAKTADIR. HER SABAH 07:15´TE KÖYE GELMEKTE VE HER AKŞAM 16.00´DA İLÇEYE GERİ DÖNMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
BELEDİYE SERVİSİ (İLÇEDEN KALKIŞ 07:15 VE 15:00) VE KÖY DOLMUŞLARI (İLÇEDEN KALKIŞ 12:00)
BÜYÜKTATLI KÖYÜ - AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
İLÇEYE 42 km, İLE 192 km MESAFEDEYİZ.